We just wanna make the world dance..

Åker och umgås med min vänn jonna som alla andra dagar det här lovet.

Skön känsla slut.

Antingen så håller huset på att braka ihop, eller så är alla dessa lämmlar på väg in till mig.
Vilket som så känns det inte bra.
Det var inte så mmycket som var bra just nu. Men om jag skulle skriva allt skulle jag bara tråka ut er ännu mer.
Ska sluta deppa och slå på en film tills jag somnar.

20gradervarmt

Jag har haft det galet skönt hela lovet.
Befinner mig i åre med bra människor och solen steker på. Har lyckats bränna hela ansiktet också. Känns verkligen som sommar just nu! Folk går omkring med shorts och linne! synd för mig som inte har det med mig men jag njuter ändån. Sitter just nu i stugan på min balkong ,(kanske inte låter så skönt men det är det!) och äter det sista godiset ur mitt påskägg. Ska fortsätta njuta, vi hörs.
Update: Jo men så klart jag hade shorts, så nu kan det inte bli bättre.

Lov!

Fick lov idag ! så där lagomt skönt :D
Nu ska jag iväg på en liten promenad med min bästa vänn fanny!

!!!!

Hatar folk som inte fattar nått!!!!!!!!!!!!

Du e min maaaaaaan

Det ända bloggen har handlat om den här veckan är vårshowen!
Fast idag var det ju galashow (Y) gick inte så bra idag heller ;)
Min man sover här inatt, vi har ju faktiskt känt varan i typ två år idag, för det var vårshowen 09 vi va med varan for the fiirst time! liiiite coolt är det ju !

WE ARE AWESOME


....

Usch och fy och piss och blää, vad dåligt det gick..
Sista showen och det gick dåligt.. känndes inge bra alls.
Men det är något jag får leva med. Ska inte deppa ihop för det. Har ju trots allt två galashower kvar, inte liika roligt men endå. Har tagit en himla massa bilder ikväll, kan lägga upp dom så fort nån skickar.
Imorgon ska några, vet inte vilka det är som ska med, gå och äta tillsammans innan showen, kommer bli mycket trevligt. Nu väntar sängen på mig, hejdå.

Sista showen! Fullsatt!


Prolympias mästerkock

Va med i självaste öp idag tydligen. Klicka på bilden för att komma dit, finns en fulful film också!

NU KÖR VI!

En show avklarad igår, gick piss.
Så nu taggar vi tills ikväll! Så jävla pepp nu !!

Woppwoopp

Kom hem nu från genrepet. Allt gick bra och de kommer bli en himla kul vecka det hära!
Men är jag glad eller ..? nääe! Showen va fööör lång, ja men då tar vi bort vårat nummer! gu vilken bra ide. Nu är den tre minuter kortare, det är ju så stor skillnad när alltihopa ändån är nästan tre Timmar! Fuuuu...

Får lite smått panik

Vårshowen är imorgon och jag märker nu att jag kan inte danserna längre! jag har ju gjort det förut mennu kommer jag inte ihåg nånting! Det här kommer inte gå bra.  Förstår inte dom som är med i typ 20 danser hur dom klarar av det. Jag är inte ens med i hälfen så många och kaninte..

Vem ringde 112

Blev väckt liite för tidigt för min smak, det är fullt hus här så det var inte oväntat direkt.
Igår umgicks jag med min man. Kollade alla vårshower från 2007. Måste ju komma i stäming nu när det snart är dags. Ska ju på det stora genrepet idag, och imorgon börjar showerna! :D
Ska fixa det sista på kläderna nu.
Fick en lillasyster istället för en bror idag också.

Talang

Kollar på talang.
Gu va folk gör bort sig ! har ingen sagt åt dom att dom är världelösa!?
Det kom tillexempel in en lurkig gubbe som trodde sig vara komiker. Han börjar dra sina skämt, och det är knäpptyst i publiken. inte ens någon som skrattar för att de tycker synd oom mannen.

Uäääckh

Bad min pappa att köpa trocaderoflaskor till mig. Men istället köper han  två goda godisar och resten var blää. så nu sitter jag har ikväll utan nånting att äta!:O
Foto:karamellkungen. Redigerare:Jag själv

Kvällen

Laddar för en hemma kväll helt själv. Familjen är borta på egna äventyr och lämnar mig hemma. Men jag klagar inte. Håller på att laga till en riktig gourmet middag, lax och potatis. Sen blir det Talang, BB och black swan. En tv/film kväll alltså.
Böejar känna mig bättre. Så imorgon ska jag träffa sanna. Känns bra att få ett socialt liv igen.

Liite föööör coolt

Kollar på ellen. Och då är det en tävling då man ska ta en salangbelleapa i en burk.
Och gissa vem som har en sån apa hemma då!? joo jag kanske!
Mohaha

En bra rubrik.

Hatar rubriker..
Jaja, är hemma idag oxå i hopp om att bli frisk. Måste vara frisk tills söndag för då är det en veckas vårshower! Då är det ett måste att vara frisk! annars är jag med iallafall!
Har iallafall ionte gjort så mkt idag. Lagade nyss en otroligt avancerad lunch till mig sjäälv. Felix tacopaj.
Och ja, jag gillar bilder från google.

öaknjdfapv

Bloggat dåligt idag.
Vakna, kännde att jag inte skulle på skolan. gick dit ändån för att hämta mina böcker så jag inte skulle ligga så efter. gick hem igen. satte på datan och böckerna glömdes bort. men plugg blev det ändån. dagen fortsatte, färgade ögonfransarna och nu ska jag sova.

Baby your'e a firework

Äter egengjord hallon blåbär paj och kollar på glee.

= jaa helt okej.

Duktiga jag

Idag har jag varit duktig! Jag har städat mitt rum, och börjat packa ner saker i flyttkatonger, jag vet det är en månad kvar men sakerna får liksom inte plats nånstans. Ska bli himla skönt att flytta till ett hus så man kan gå ut och sätta sig påtomten istället för en balkong rakt över värsta bilvägen. Och så har jag ju bloggat mycket mer än vanligt ! creds.
Såg ni föresten Fenomen i söndags? Då skulle man iallafall lägga en sked på tvn och säga 1,2,3 böj smält och då skulle det hända nått med skeden. Att den böjdes eller flög iväg tex. Såklat var jag ju tvungen att prova. Men det funkade inte så jag gick och gjorde fika, och sen när jag kom tillbaka så hade den böjt sig ! 
Blev lite besviken när jag kom på att det var amanda som hade böjt den..

Är på skattjakt

Jag har hittat skatten. Både en kläning och en cykel. Problemet är att kläningen var på en oförstålig sida och damen som säljer cykeln inte svarar..

Still sick

Är ute för första gången på sen i söndags. Sitter nämligen på balkongen. hehe.  hon avancerar.
Sitter i min otoligt fula blå fladdermus fotölj((Y)) med morgonrocken en filt och min dator. ser alla som går nedanför och hoppas på att någon någongång ska göra något fult, men tråk östersund går helt normalt förbi bara. Fast det sitter ju faktiskt en riktigt het fet gammalgubbe utan trjöa på andra sidan gatan..Har det faktiskt ganska bra ändån. Ska nog sätta på åen film som emma tipsade om igår. Ja det blir bra. Jag har även kollat på cyklar. Måste ha en ny så jag kan ta mimg någonstans i sommar, min gammla vägrar jag att använda..så den ska säljas!
Imorgon tänker jag vara frisk, börjar få slut på saker att göra.
Hoppas ni har det kul på skolan allahopa. höhö.
min otroligt vackra utsikt.. fast om jag flyttar på mig en meter kan jag ju faktiskt sitta och kollas på det som ser ut som myror som åker i gb!

Sitter och kollar på kläder i  brist på annat och hittade väärldens snyggaste kläning, måste ha en till skolavslutningen. Men nackdelen var att den kostade 25 220 kronor. önskar att jag vore rik.♥

Hemma idag

Har i stortsätt inte sovit nått i natt. Är trött men det går inte. Har kollar alla bloggar i hela världen, facebook, det är aldrig något bra på tv och av någon konstig andledning mår jag sämre när jag kollar på film(?). Jag kan inte stå upp för då mår jag också sämre.
ååh! kul dag..

Sjukling

Har varit i åre hela helgen. Åkt två åk skidor och inte gjort så mycket mer. Har mått dåligt hela tiden så jag har inte orkat. Åkte hem tidigt imorse för att dansa, vilket var väldigt onödigt eftersom jag ändån inte kunde vara med.

RSS 2.0