I Malta!

Har det as bra! hur bra vader som helst !
hinner inte skriva nu. ska badaa i havet ! :D

Donotcallme.

Näe men det känndes inte alls jobbigt att jag glömde min mobil hos mamma i stan nu. Så om ni vill nått. Ingen mening att ringa eller smsa!

WOHOO!

Oj oj, nu är det inte länge kvar. Längtar riktigt mycket! Vi kommer ha så jävla roligt! 3 veckor med bara kul saker! Är ni inte lite avundsjuka så säg!

En himla massa bilder

Har ju inte bloggat på ett tag nu, har haft massa annat skoj för mig. Lite av det har ni på bilderna.
Det här är även den näst sista natten jag kommer sova hemma innan det bär av mot varmare berdgrader.
Tisdag klockan 17.21 går tåget. Åh vad bra vi kommer ha det!
Har fortfarande inte packat, det beror på att jag inte har något att stoppa i väskan. Så därför ska jag imorron, tidigt, ner på stan med sanna och köpa mig något att ha på mig. Det blir bra.
Ska slå på en film nu innan jag somnar, Godnatt!♥

08-06-11

Snart är det slut. Känns otroligt skönt, men ändån lite sorgligt. Man har ju trots allt gått med varandra i fyra år. Men ikväll är det middagen, så nu om ca en timme ska jag på manikyr (fick det av min syatter när jag fyllde år). Har även vart och solat idag och märkt att jag har zero pigment. Men en snygg shortsbärnna har jag iallafall lyckats skaffat mig.
Bilder från klassresan och andra dagar kommer upp när jag känner att det är dags. Men inom en vecka för sen drar jag till malta i tre veckor. Omg, måste på stan! Har inga kläder. Har räknat ut att jag kommer behöva 64 ombyten. Visst man kan använda samma någon dag men iallafall!


RSS 2.0